Zpátky na články

Rozlučte se s plastem. ATTITUDE představuje novou řadu kosmetiky v papírovém obalu!

Čím dál víc si většina z nás uvědomuje, kolik plastu nám denně projde rukama. Taky vám vadí všechny ty plastové obaly? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Kanadská značka ATTITUDE, která vyrábí kosmetiku a produkty péče o tělo a domácnost, přichází s novou řadou přírodní kosmetiky v bezplastových obalech. Snaží se tak zvyšovat laťku produktů pro lepší budoucnost.

Zřejmě pro vás nebude novinkou, že svět čelí plastové krizi. Jejich omezení patří mezi jednu z největších výzev, které planeta Země čelí. V současné době končí v našich oceánech každý rok více než 8 milionů tun plastu. To je množství, které si snad ani člověk nedovede představit. ATTITUDE ale věří, že i omezení jednorázových plastů v naší každodenní rutině může znamenat skutečný rozdíl. Je nás na světě téměř 8 miliard. Co kdyby každý z nás začal u sebe?

 Společnost proto uvádí na trh nové kosmetické tuhé produkty Leaves bars, které jsou kompletně v bezplastových obalech. Jsou navržené tak, aby byly víc ohleduplné jak k našemu tělu, tak k planetě. Tuhé a koncentrované receptury na tělo a vlasy určitě oceníte, protože představují jak jistou ekologickou odpovědnost vůči světu, tak účinnou péči s čistými přísadami v kombinaci s maximální účinností.

Čistota zvenku i zevnitř

V rámci kolekce Leaves bar si můžete vybírat pevné kosmetické tyčinky a česky řečeno “kostky” (bars) s nulovým obsahem plastů pro každodenní péči o pleť a vlasy. Celá kolekce je vytvořena tak, aby poskytovala maximální výsledky s minimem přísad. Najdete v ní výtažky z listů řeřichy a řeřichy indické, která je známá pro své regenerační schopnosti a vysoký obsah minerálů a vitamínů. Kosmetika Leaves bars tak posiluje, obnovuje a revitalizuje vlasy i pokožku. V tuhých šamponech pak najdete nejrůznější přírodní jíly bohaté na živiny a kvalitní rostlinné oleje, které jsou pečlivě vybrané tak, aby dodaly vašemu tělu to nejlepší.

Kolekce ATTITUDE Leaves bar opět hrdě nese pečeť EWG VERIFIED. Neobsahuje žádné znepokojivé přísady, neobsahuje vodu, je veganská a nikdy nebyla testovaná na zvířatech. Pochválit si zaslouží také za krásně barevné kartonové recyklovatelné obaly s certifikací FSC. Všechny produkty mají příjemné přírodní vůně, které si v rámci domácího wellness rychle zamilujete. Výsledkem pravidelného používání bude zářivá pleť a lesklé, zdravé vlasy. Minimalistická velikost výrobků a jejich tuhé složení šetří místo v koupelně a je ideální na cesty.

Na jaké produkty se můžete těšit?

V řadě ATTITUDE Leaves bar na vás čeká:

  • Péče o vlasy

Tuhé šampony a kondicionéry se zdravými jíly a přírodními oleji dodají vašim vlasům hydrataci, zdraví a lesk. K dispozici je řada pro objem vlasů, vyživující a detoxikační řada v mnoha krásných vůních.

  • Tělové máslo v tyčince

Kombinace bambuckého a kakaového másla s arganovým olejem v tuhé push-up tyčince skvělé pro cestování. Krémové máslo okamžitě uleví suché pokožce a krásně ji hydratuje.

  • Tuhý suchý tělový olej

Papírová push-up tyčinka s tuhými oleji nezanechá na pokožce žádný mastný film a krásně se vstřebává. Obsahuje jojobový a arganový olej.

  • Tělová mýdla a mýdla na ruce

Díky obsahu bambuckého másla a avokádového oleje tato mýdla pokožku nevysušují, ale naopak jí dodávají hydrataci, chrání ji před vnějšími vlivy a krásně zjemňují. Vůně santalového dřeva, pomeranče nebo mořské soli je příjemným bonusem navíc.

  • Balzám na rty

Tyčinka na rty v papírovém obalu s bambuckým máslem, kokosovým, ricinovým a arganovým olejem vaše rty skvěle hydratuje a chrání před vysušením. K dostání i bez vůně.

Nové bezplastové balení potěší všechny, kterým záleží na naší planetě

Zbrusu nové kosmetické tyčinky Leaves bar jsou navržené tak, aby z našeho každodenního používání vyloučily jednorázové plasty. Jsou pečlivě zabalené v recyklovatelných kartonových obalech bez plastů s certifikací FSC. ATTITUDE se dlouhodobě snaží omezovat užívání obalového materiálu - ať už velkými baleními produktů nebo právě papírovými obaly. Od roku 2019 také bojuje proti odlesňování planety a za každý zakoupený produkt vysazuje strom. Celkem jich vysadila už 1 200 000.

Pokud vás novinky od ATTITUDE zaujaly, můžete si je koupit na našem e-shopu. Věříme, že hravě nahradí konvenční plastové produkty, které okupují vaši koupelnu.

 

 

 

Autor: Veronika Gazdová