Zpátky na články

Nová kosmetika ATTITUDE Oceanly - bez škodlivých látek a s láskou ke zvířatům

Najít vhodnou dekorativní kosmetiku není jednoduché. Hlavně pro ty z vás, kteří by rádi make-up bez kontroverzních chemických přísad a testování na zvířatech. Pak je samozřejmě důležité, aby se make-up neroztékal, vyhovovala vám jeho aplikace i balení. V neposlední řadě je tu taky cena. Máme proto velkou radost z novinky od kanadské značky ATTITUDE, která se dlouhodobě věnuje přírodním produktům v péči o tělo i domácnost. Řeší nejen její nezávadnost, ale také dopady na životní prostředí, vhodné podmínky pro zaměstnance v továrně či práva zvířat. Těžko budete hledat čistší dekorativní kosmetiku, než je ta od ATTITUDE!

Bez plastů. Certifikovaná EWG. Formulovaná z 99 % přísadami přírodního původu. Uložená v biologicky rozložitelném kartonovém obalu. Nový veganský make-up Oceanly přináší revoluci ve standardech kosmetického průmyslu, který by měl změnit své způsoby, aby poskytoval to nejlepší pro tělo a to nejlepší pro planetu. Naprostá většina konvenčních značek to totiž nedělá.

Zcela nová řada make-upu Oceanly od ATTITUDE bez plastů vás i naši planetu rozzáří nádhernou jednoduchostí. Je inspirovaná oceánem. Jeho proměnlivost, barvy, krása, čistota - to všechno tu najdete. Vybírat můžete z make-upů, korektorů, tvářenek, bronzerů, rozjasňovačů i lesků na rty. Pokryje tedy to nejdůležitější a zvýrazní vaši přirozenou krásu.

Lehká dekorativní kosmetika ATTITUDE Oceanly v tyčince

Skoncujte se složitým líčením a tím pocitem masky na pleti. Nová kosmetická řada Oceanly nabízí lehké tyčinky, které jsou navrženy tak, aby vytvořily přirozený zářivý vzhled pleti jako „bez make-upu“. Přirozené líčení je trend, který nikdy nevyjde z módy.

Na rozdíl od spousty jiných sází make up Oceanly na tuhé skupenství. Veškeré produkty mají tuhé složení v podobě tyčinky. Když budete chtít použít podkladový make-up nebo tvářenku, jednoduše zatlačíte na spodní část a tyčinka s produktem se vysune z tuby. Díky tomu je možné výrobek přesně aplikovat tam, kam potřebujete, zvládnete to i bez kosmetických štětců, bez obav ho můžete vzít i do příručního zavazadla v letadle a hlavně, nezbyde po něm žádný plastový obal. Tyčinky jsou příjemně krémové, takže se snadno nanáší a roztírají.

Make-up Oceanly díky revolučnímu balení můžete po spotřebování kompletně kompostovat. Nebudete tedy planetu zahlcovat použitými lahvičkami a tubičkami, které mnohdy ani nejdou recyklovat. Tuba je vyrobená z pevného certifikovaného kartonu, který se snadno rozloží. I to je cílem řady Oceanly - zanechat naše moře a oceány co nejčistší, nikoli plné plastu.

Kosmetika, která nejen zkrášlí, ale také pečuje

Už jste se setkali s výrazem hybridní kosmetika? Jde o nový trend, při kterém kosmetické produkty nejen zkrášlují tvář, zvýrazňují přednosti či maskují nedokonalosti, ale také pečují o pokožku. Běžně tento účinek má pleťová kosmetika, ta hybridní to však zvládá také. Proto aplikací make-upu nejen sjednotíte pleť, ale například ji také hydratujete nebo čistíte. Dekorativní kosmetika ATTITUDE Oceanly proto pomáhá uzdravit kůži, zmírnit vrásky a stabilizovat suchou či mastnou pokožku.

Pokud byste rádi dodali vaší pleti ještě více péče, určitě vyzkoušejte pleťovou kosmetiku ATTITUDE Oceanly. K dostání jsou pleťová séra, denní krémy, noční krémy, oční krémy, pleťový olej, čisticí masky a gely, na cestování je ideální péče v podobě mini setů. Stejně jako u té dekorativní jsou veškeré produkty v podobě tuhé tyčinky, která se snadno aplikuje a po spotřebování produktu lze zkompostovat.

Vybrané složení bez škodlivých látek

V kosmetice Oceanly nenajdete žádnou znepokojující přísadu, naopak, obsahuje spoustu prospěšných ingrediencí jako třeba rostlinný fytoglykogen, který dokáže pleť hydratovat mnohem déle než kyselina hyaluronová a pleť doslova rozzáří. Mimo to v produktech Oceanly najdete taky kolagen pro pevnější pokožku, výtažky z řas, které dodávají pokožce jemnost a hebkost a nejrůznější přírodní oleje. Všechny produkty jsou dermatologicky testované, nejsou parfémované, aby pokožku zbytečně nedráždily či neobsahují oxid titaničitý. Jejich čisté složení si můžete kompletně přečíst na obalu či webových stránkách, navíc jsou produkty certifikované EWG.

Věděli jste?

Přestože ho v kosmetických produktech zatím často nenajdete, fytoglykogen skutečně velmi dobře funguje. Klinické studie prokazují viditelné výsledky během prvních šesti týdnů používání s četnými přínosy pro všechny typy pleti (suchá, mastná, zralá, matná atd.).

Fytoglykogen je zvláště známý pro své hydratační vlastnosti, schopnost zvýšit jas pleti a redukovat známky stárnutí. Zjistěte více o této hvězdné péči o pleť a složce make-upu Oceanly v našem článku.

Kosmetika, která myslí i na zdraví planety

Naše zdraví je důležité, to bezesporu, ovšem žít na planetě, která je znečištěná, zaplavená plastem a na které trpí zvířata při testování produktů pro lidi, není zrovna veselé. Společnost ATTITUDE nezavírá oči před problémy světa a snaží se v každé oblasti vzniku svých výrobků planetu šetřit a respektovat. Jednotlivé produkty kosmetické řady Oceanly jsou proto uloženy v rozložitelných papírových obalech vzniklých ze dřeva z ekologicky obdělávaných lesů. Jsou vyráběny kompletně díky energii z obnovitelných zdrojů. Za každý prodaný produkt vysazuje společnost stromy napříč zeměkoulí a pomáhá tak znovu zalesňovat planetu. Výrobky mají také certifikaci PETA, takže neobsahují žádné živočišné složky a nejsou testované na zvířatech. Jen se podívejte na nabídku na trhu, kolik takové dekorativní kosmetiky existuje? Moc jí není.

Vyzkoušejte i vy dekorativní kosmetiku ATTITUDE Oceanly, která zvýrazní vaše přednosti bez zbytečných jedovatých přísad, která respektuje přírodu, planetu i veškerý život na ní.