Zpátky na články

Jak používat tuhé šampony a kondicionéry ATTITUDE

Tak je to tady. Konečně jste si koupili tu správnou šamponovou tyčinku a tuhý kondicionér pro váš typ vlasů, a jste připraveni začít s novou rutinou péče o vlasy. Tentokrát s nulovým dopadem plastů na životní prostředí. Gratulujeme! Pokud je to však vaše poprvé, může používání tuhé kosmetiky vyžadovat trochu cviku, abyste získali vlasy snů. Nepropadejte panice, všechno důležité jsme pro vás shrnuli v dnešním článku!

Jak používat tuhý šampon na vlasy?

Videonávod: https://www.youtube.com/watch?v=zWkcLknyxC4&feature=emb_title 

  • Navlhčete si vlasy.
  • Proměte šamponovou kostku mezi dlaněmi nebo aplikujte přímo do vlasů a napěňte.
  • Důkladně si promasírujte pokožku hlavy a pořádně šampon opláchněte.
  • Je-li to nutné, opakujte kroky podruhé - například pokud jste se přes den zpotili, pokud máte pocit, že se na pokožce hlavy hromadí mastnota, nebo pokud používáte stylingové přípravky.

Jak používat tuhý kondicionér?

Videonávod: https://www.youtube.com/watch?v=WjlgQS8KAq0&feature=emb_title

  • Naneste kondicionér na mokré vlasy po umytí šamponem.
  • Přejíždějte kostkou po vlasech a soustřeďte se hlavně na konečky.
  • Vyčkejte 3 až 5 minut a poté opláchněte. Zatímco čekáte, až kondicionér vlasy plně hydratuje a přispěje k snadnému rozčesávání, vypněte vodu, abyste ji ušetřili. Nebo můžete maximálně využít svůj čas ve sprše a dopřát svému tělu peeling, pleti pleťovou masku apod. Čas ve sprše při čekání můžete využít i ke zpívání své oblíbené písně. Není se za co stydět! Objevte svou oblíbenou činnost a zpříjemněte si čekání.

Jak skladovat vlasové produkty Leaves Bar?

Aby vám kostky šamponu a kondicionéru dlouho vydržely a dobře fungovaly, je důležité je skladovat mimo vlhké prostředí. Tak budou moct před jednotlivými použitími dobře vyschnout. Doporučujeme je skladovat v mýdlence s odkapávačem, mimo přímý proud sprchy.

Pokud jste cestovatel/ka a plánujete s sebou na cesty vzít tuhé vlasové produkty ATTITUDE, po zaschnutí je uložte do vzduchotěsné krabičky a mezi jednotlivými použitími je nezapomeňte vysušit. Už se nikdy nebudete muset potýkat s nepříjemným překvapením, kdy vám lahvičky s tekutinou vytékají po celém kufru.

Jak dlouho vydrží tuhý šampon a kondicionér?

Šampony a kondicionéry ATTITUDE Leaves Bar dodáváme ve formátu kostky (bar) o hmotnosti 113 gramů, která je větší než většina kostek pro péči o vlasy na trhu. Jak dlouho vydrží záleží na tom, kolik vlasů máte a jak často je myjete. Během testovací fáze při výrobě jsme zjistili, že jedna kostka vydrží o něco déle než standardní lahvička šamponu. Naším hlavním cílem při výrobě tuhé kosmetiky bylo odstranit plasty na jedno použití z každodenního života. To, že vydrží o kus déle je bonus navíc.

Jak si mám vybrat ty správné produkty Leaves Bar pro moje vlasy?

Ještě nemáte vlastní tuhý šampon a kondicionér a hledáte své spřízněné duše? Každý typ vlasů potřebuje trochu jiný přípravek, aby mohl zazářit. Pomůžeme vám je najít.

Zplihlé vlasy, kterým chybí objem: Šampon pro objem a kondicionér - Pomerančový kardamom

Šampon pro objem vlasů ATTITUDE  je vyrobený z rostlinných a minerálních složek jako je červený jíl. Dodává vlasům hebkost a lesk díky extraktu ze sójového proteinu, o kterém je známo, že zesiluje pocit hustoty vlasů.

Kondicionér pro objem se taktéž skládá z rostlinných a minerálních surovin. Najdete v něm arganový a kokosový olej, které udržují vlasy jemné a lesklé, ale příliš je nezatěžují.

Mastné vlasy, kterým chybí lesk: Detoxikační šampon a kondicionér - Mořská sůl

Tuhý detoxikační šampon ATTITUDE, vyrobený z rostlinných a minerálních složek, jako je žlutý jíl, pomáhá jemně odstraňovat přebytečné oleje a usazeniny, aniž by poškozoval bariéru vlhkosti pokožky hlavy. Také obsahuje jojobový olej - dobře známou složku, která pomáhá opravovat poškozené vlasy a působí jako přírodní zvlhčovač.

Detoxikační kondicionér, vyrobený z účinných složek jako je extrakt z listů řeřichy a jojobový olej, které posilují vlasy, pomáhá vlasy vyživit do hloubky.

Velmi suché vlasy, které potřebují výživu: Vyživující šampon a kondicionér - Santalové dřevo

Vyživující šampon ATTITUDE vyrobený z rostlinných a minerálních složek jako je modrý jíl, avokádový olej a kakaové máslo chrání vlasy před lámáním, pomáhá čistit pokožku hlavy a dodává vlasům hebkost a lesk.

Kondicionér pro výživu vlasů s obsahem avokádového oleje a bambuckého másla podporuje lesk vlasů, pomáhá napravit lámavé a suché vlasy a dodává jim pružnost a hebkost.

Uvidíte, že jakmile začnete používat bezplastové šampony a kondicionéry, není cesty zpět. Prostě si je zamilujete! Mají tolik výhod. A určitě vás bude hřát fakt, že jejich využíváním při něčem tak jednoduchém a neustále se opakujícím, jako je mytí vlasů, můžete trochu pomoct životnímu prostředí. Řekněte s námi ano krásným vlasům a dobré karmě a užijte si skvělou sprchu!